Geen producten (0)

PRIVACY POLICY

ALGEMEEN

Shopvoorjehond respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om uw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Shopvoorjehond zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Onze webshop beschikt over een SSL certificaat wat u kunt herkennen aan het slotje in uw browser.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u met opslag en verwerking van uw gegevens zoals hieronder vermeld akkoord.

Shopvoorjehond gebruikt de volgende onderstaande gegevens:

PERSOONSGEGEVENS

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Uw persoonsgegevens worden verstrekt aan onze vervoerder voor het afwikkelen van uw bestelling.

Uw e-mailadres wordt gebruikt door de vervoerder om u op de hoogte te stellen van het verloop van uw bestelling.

Uw e-mailadres wordt eveneens gebruikt voor het verzenden van een nieuwsbrief waarvoor u zich kunt aanmelden en afmelden.

Bij het doen van betalingen via Paypal worden uw gegevens opgeslagen bij Paypal.

BESTELGEGEVENS

Als u bij Shopvoorjehond een bestelling plaatst heeft u de keuze om een account aan te maken of niet.

In het geval u een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven evenals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Indien u geen account aanmaakt blijven uw gegevens voor onbeperkte tijd zichtbaar in onze beheersomgeving om u bij volgende bestelling van dienst te kunnen zijn mocht u bij vervolgbestellingen vragen hebben.

Uiteraard kunt u kenbaar maken dat u niet wenst dat uw bestelhistorie bij ons bewaard blijft. In dat geval verwijderen wij al uw gegevens uit onze beheersomgeving.

Shopvoorjehond verkoopt uw gegevens niet, noch stelt deze beschikbaar aan derden anders dan ter verwerking van uw bestelling en de follow up hiervan.

Partijen die meewerken aan het bestelproces en die beschikken over uw gegevens hebben ons een bewerkingsovereenkomst verstrekt waarbij de garantie bestaat dat ook zij uw gegevens op een veilige manier bewaren en deze eveneens niet aan derden ter beschikking stellen.

Gebruik van onze website

Doeleinden van gegevens bij websitegebruik

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze bezoekers, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Dit doen we onder andere door middel van Google Analytics. Hierbij anonimiseren we jouw IP-adres en hebben we een overeenkomst met Google waarin wordt aangegeven jouw gegevens niet met derden te delen. Tevens maken we gebruik van de like & share buttons van Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter. Deze diensten kunnen cookies plaatsen.

COOKIES

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. 

Shopvoorjehond gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie.

Cookies van Shopvoorjehond worden NIET gebruikt voor advertentieweergaven in de vorm van pop ups of anderszins tijdens het surfen op het internet. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Shopvoorjehond geen cookies ontvangt.

GOOGLE

Shopvoorjehond maakt gebruik van Google Analytics waarvoor een gebruikersovereenkomst is afgesloten.

Uw IP adres is gemaskeerd en de functie "gegevens delen" is door ons gedeactiveerd.

Andere Google diensten worden niet gebruikt in combinatie met de Analytics cookies.

ALGEMEEN

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Shopvoorjehond dan kunt u contact met ons opnemen per mail via het contactformulier. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen.

In geval van wijziging van onze Privacy Policy vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

U heeft ten allen tijde het recht om uw persoonsgegevens in te zien en deze aan te passen of te verwijderen.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u middels de algemene voorwaarden akkoord met bovenstaande gegevensverwerking.

Bij klachten kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bij het lekken van data zal Shopvoorjehond dit terstond melden aan het Meldloket Datalekken Autoriteit Persoonsgegevens.

Veel plezier in onze webshop!


Shopvoorjehond
De Pergola 38
7325 GG Apeldoorn

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.